Sök
Rickard Hugg.
OHL

SHL-aktuelle forwarden i poängform – stod för tre nya poäng i natt

Rickard Huggs fenomenala säsong håller i sig. I onsdags stod den svenske JVM-forwarden för tre assist i bortamötet med Erie och i natt upprepade 20-åringen bedriften när hans Kitchener besegrade Owen Sound med hela 9–3.

Rickard Hugg har gjort stor succé för sitt Kitchener Rangers den här säsongen. Den tidigare Leksandsforwarden har öst in poäng för OHL-klubben och stod inför nattens match mot Owen Sound noterad för 70 poäng på 60 matcher.

RYKTAS TILL SHL

Efter nattens match är den siffran nu uppe i 73 poäng efter att Hugg noterats för tre assist i 9–3-segern. Detta var andra matchen i rad som 20-åringen spelade fram till tre mål i en och samma match. Hugg stod för den bedriften i bortamötet med Erie tidigare under veckan.

Hugg utsågs tidigare i år till lagkapten i Kitchener. 20-åringen, som är inne på sitt sista juniorår i Kanada, har ryktats vara klar för SHL-spel i Skellefteå AIK till den kommande säsongen.

Hugg är i god poängform för tillfället och har stått för tio poäng (3+7) på de senaste sju matcherna.

Den här artikeln handlar om: