Sök
180921 Oskarshamns målvakt Christoffer Rifalk under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Oskarshamn och Södertälje den 21 september 2018 i Oskarshamn. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144 …
SHL

Kvalhjälten uppges vara klar för SHL-klubb

Igår storspelade målvakten Christoffer Rifalk när Oskarshamn avancerade vidare till direktkvalet mot Timrå. Nu skriver Mr.Madhawk att de har uppgifter som berättar att målvakten ska vara klar för Rögle nästa säsong.

Christoffer Rifalk har varit namnet på allas läppar på senare tid efter sitt briljanta spel för Oskarshamn mot AIK i den allsvenska finalen. Trots tavlan i match fyra, så studsade han tillbaka och höll nästan nollan i gårdagens femte match.

ANSLÖT FRÅN KALIX IFJOL

Nu uppger Mr.Madhawk att Christoffer Rifalk är klar för Rögle nästa säsong. Rifalks agent, Thomas Sjögren, vill dock inte kommentera något till Expressen-bloggaren.

Christoffer Rifalk kom till Oskarshamn mitt under förra säsongen från Kalix i Hockeyettan och har under innevarande säsong bildat ett ytterst starkt målvaktspar med Adam Åhman i allsvenskan.

Den här artikeln handlar om: