Sök
180921 Almtunas Tony Mårtensson och Viktor Hertzberg jublar med Tobias Liljendahl (skymd) som gjort 2-0 under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Almtuna och Västervik den 21 september 2018 i Uppsala. Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN / Cop 254 …
Nyheter

Almtuna mot nytt kontrakt

Almtuna verkar inte ha några som helst kvalserienerver. Idag kom tredje raka segern när Boden besegrades på hemmaplan med 4-1.

Ser man till matchrapporten så föreföll det mest spännande i matchen ha varit att Boden, genom Petter Sundqvist, tog ledningen i den första perioden. Almtuna har inte varit i underläge tidigare under kvalserien.

Men sedan var det roliga slut för bortalaget. I den andra perioden nätade Viktor Hertzberg, Alexander Lunsjö och Tony Mårtensson för hemmalaget och i den tredje ökade sedan Tobias Liljendahl på till 4-1 vilket också blev slutresultatet.

Almtuna och Boden är de enda av de sex lagen som spelat tre matcher och Uppsala-killarna leder serien med maximala nio poäng.

Den här artikeln handlar om: