Sök
Carl Dahlström förlänger med Chicago.
Nyheter

Svenskbacken skriver nytt tvåårskontrakt med Chicago

Carl Dahlström förlänger sitt kontrakt med Chicago i ytterligare två säsonger. Det meddelade Blackhawks via sin hemsida under onsdagseftermiddagen.

Carl Dahlström har varit en del av Chicago Blackhawks organisation sedan flytten från Linköping 2016. Efter att ha NHL-debuterat förra säsongen har Dahlström tagit ytterligare kliv och den här säsongen har han spenderat till största delen i NHL.

SEX ASSIST DEN HÄR SÄSONGEN

Nu belönas Dahlström för sitt hårda jobb. Under onsdagseftermiddagen meddelade Chicago att man förlängt 24-åringens kontrakt med ytterligare två säsonger. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/21 och har en lönetaksträff på 850 000 dollar.

Den här säsongen har Dahlström noterats för sex assist på 35 NHL-matcher för Chicago. Totalt har backen spelat 46 matcher i världens bästa hockeyliga för Blackhawks.

Den här artikeln handlar om: