Sök
190327 Ishockey, NHL Mar 26, 2019; Vancouver, British Columbia, CAN; Vancouver Canucks forward Tanner Pearson (70) scores against Anaheim Ducks goaltender John Gibson (36) and defenseman Josh Manson (42) during the third period at Rogers Arena. Mandatory Credit: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Vancouver

De missar slutspel – trots seger inatt

De kommer väl knappast som någon skräll. Men inatt stod det klart att Anaheim missar slutspel. Trots att de besegrade Vancouver med 4-5 på bortaplan.

Hela säsongen har grinat emot Anaheim, men trots det hade de inför nattens match på bortaplan mot Vancouver chansen på slutspel. Och ank-laget gjorde vad de skulle när de i en svängig match lyckades besegra Canucks med 4-5. Sam Steel blev stor matchvinnare med sitt första NHL-hattrick i karriären.

Men trots segern står det nu klart att de missar slutspelet. De har förvisso rent matematiskt fortfarande chansen på den sista wild card-platsen, men det är för många lag emellan för att det ska funka att gå ikapp i praktiken.

Vancouver Canucks – Anaheim Ducks 4-5 (2-1,0-2,2-2)

Vancouver: Jake Virtanen, Alexander Edler, Josh Leivo, Tanner Pearson
Anaheim: Sam Steel (3), Rickard Rakell, Kiefer Sherwood

SE HÖJDPUNKTER FRÅN MATCHEN HÄR:

Den här artikeln handlar om: