Sök
180921 Björklövens Simon Åkerström under matchen i hockeyallsvenskan mellan Björklöven och Modo den 21 september 2018 i Umeå. Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN / Cop 230 …
Nyheter

Ryktades till utlandet – nu bekräftar klubben att han lämnar

Björklöven levde inte alls upp till de förväntningar som fanns på laget inför säsongen. Nu står det klart att sex spelare lämnar klubben. Däribland backen Simon Åkerström som tidigare ryktats till Finland.

På förhand var Björklöven av många tippade som ett topplag i Hockeyallsvenskan. Men istället blev det ett rejält magplask under säsongen och de slutade först på en tionde plats i den allsvenska tabellen.

RYKTATS TILL FINLAND

Sedan tidigare har Marcus Jonsson aviserat att han ska lämna klubben och enligt Mr.Madhawk så kan det bli Finland nästa säsong för backen Simon Åkerström.

Idag bekräftade Björklöven att Simon Åkerström lämnar och det gör också ytterligare fem spelare: Målvakten Oscar Masiello, backarna Isak Ahrling, Mikko Pukka och Simon Backman samt forwarden Cody Murphy.

Den här artikeln handlar om: