Sök
Atte Engren vill nog ha tillbaka det där målet.
utland

Förre leksingens jättetavla – släppte in mål från andra sidan planen

Här kommer en artikel om ett märkligt hockeymål där den före detta Leksandsmålvakten Atte Engren spelade huvudrollen.

Atte Engren har en lång karriär bakom sig på hög nivå, men frågan är om han varit med om något pinsammare än det som hände i det finska slutspelet tidigare idag. Efter drygt tolv minuter spelade av den första perioden rensade Pelicans-forwarden Artturi Toivola pucken ur egen zon.

Pucken gled i hög fart över hela banan mot Atte Engren i IFK Helsingfors målbur. Till allas förvåning gick pucken också in bakom den före detta Leksands-målvakten. Atte Engren vaktade ju dalalagets målbur senast det begav sig i SHL säsongen 2016/2017.

Målet innebar 0-2 i matchen och gjordes i boxplay.

https://twitter.com/smliiga/status/1111675920564346891

 

Den här artikeln handlar om: