Sök
Peter Andersson ser ut att bli kvar i Malmö. …
SHL

Beskedet: Malmötränaren stannar till nästa säsong

Efter sortin i slutspelet mot Frölunda har Malmö börjat förbereda sig inför nästa säsong. Efter många rykten säger klubben nu att man vill behålla huvudtränaren Peter Andersson.
– Han ska träna oss. Det finns ingenting. Han är sugen och engagerad i vad vi ska göra nästa säsong, säger sportchef Partik Sylvegård till MrMadhawk

Malmö föll i kvartsfinalspelet mot Frölunda. Man lyckades bara ta en seger på fem matcher och blev stundtals utspelade av Göteborgslaget. Det har sedan dess spekulerats i om huvudtränaren Peter Andersson ska få förtroende att leda laget nästa säsong, och nu kommer besked från klubbens ledning – man vill ha kvar honom.
– Jag tror bara att det var någon form av frustration. Peter ska träna oss till hösten, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård till MrMadhawk.

På MrMadhawks fråga om det bara är ett sätt att skjuta upp problemet, svarar Sylvegård nekande.
– Nej, i så fall är det någonting jag inte vet. Peter ska träna oss till hösten och har ett år kvar på befintligt avtal. Jag har pratat med Peter, och jag har pratat med hans agent. De säger att det inte finns någonting annat för honom än det befintliga avtalet han har med Malmö Redhawks, säger Patrik Sylvegård till MrMadhawk.

Den här artikeln handlar om: