Sök
STÖKIGT. Lias Andersson och Blake Coleman gjorde upp i natt.
Nyheter

Här slänger Lias Andersson handskarna i karriärens första NHL-fajt

New York Rangers förlorade ett infekterat derby mot New Jersey Devils i natt. Flera slagsmål utbröt i matchen – bland annat ett med Lias Andersson i centrum. 

New York Rangers säsong fortsätter att vara en mörk historia. I natt blev det förlust med 4–2 i mötet med New Jersey Devils, en match som utvecklades till en irriterad tillställning med flera fajter.

En som slängde handskarna var Lias Andersson. Den svenske rookie hade aldrig slagits tidigare i sin NHL-karriär, men gick nu tå-mot-tå med Devils forward Blake Coleman i den andra perioden. Andersson blev ilsken efter att ha tacklats bryskt av Coleman och sökte upp motståndaren.

37 RÄDDNINGAR AV HENKE

Lias Andersson har ett mål och fyra assist på 39 matcher med Rangers den här säsongen. Han har även hunnit med 36 matcher och 20 poäng (6+14) för farmarlaget Hartford Wolf Pack i AHL. Där har han också noterats för en fajt den här säsongen – ett slagsmål med landsmannen Anton Blidh i Providence Bruins.

New Jersey Devils, som saknar skadade Jesper Bratt, fick mål och assist av både backen Connor Carrick och veteranen Travis Zajac i matchen. Henrik Lundqvist stoppade 37 av 40 skott för Rangers i förlustmatchen.

New Jersey – N Y Rangers 4–2 (2–1, 0–1, 2–0)
New Jersey: Miles Wood (10), Travis Zajac (18), Connor Carrick (2), Joey Anderson (4).
N Y Rangers: Brett Howden (6), Filip Chytil (11).

Den här artikeln handlar om: