Sök
Erika Grahm.
SDHL

”Jag känner att jag har fått en nytändning i min karriär”

När Erika Grahm kliver ut på isen i VM-premiären mot Tyskland i morgon inleder hon sitt sjätte världsmästerskap för Damkronorna. För 28-åringen från Kramfors blir det här avslutningen på en säsong som inte liknat någon annan i karriären.

STOCKHOLM (HOCKEYSVERIGE.SE)
Erika Grahm tillhör Damkronornas verkliga veteraner. När VM startar i finska Esbo i morgon kliver hon in i sin sjätte världsmästerskap. Lägg därtill att hon deltagit i de två senaste OS-turneringarna.

Inför avresan till Finland passade hockeysverige.se på att förhöra oss om Grahms tankar inför den stundande turneringen, flytten från Örnsköldsvik och Modo till Gävle och Brynäs samt känslan i landslaget under den nya landslagsledningen med Ylva Martinsen i spetsen.

Den här artikeln handlar om: