Sök
Lucas Raymond.
Nyheter

Tre år yngre än de andra – Frölundas supertalang prisades efter sin säsong

J20-slutspelet har i helgen avgjorts i Nyköping. Modo plockade hem SM-guldet och bland de individuella priserna finner vi bland annat att Frölundas Luckas Raymond utsågs till J20 Superelits bäste forward.

Lucas Raymond har hunnit med mycket under säsongen. Bland annat har han SHL-debuterat för Frölunda och dessutom har han gjort två mål i högsta ligan. Igår tog han SM-guld tillsammans med Frölundas U18-lag och under säsongen har han dessutom spelat ihop 48 poäng i J20 Superelit.

Den noteringen räckte till för att han skulle utses till ligans bäste forward. Detta trots att han är tre år yngre än de som är sistaårsjuniorer.
— En spelskicklig och talangfull forward som tagit enorma kliv under säsongen. Klivit fram som en ledande spelare i Frölundas J20 och i hela ligan. Spel i SHL och Team 18-landslaget bevisar ytterligare talangen och utvecklingen, säger Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén i svenska ishockeyförbundets pressutskick.

ÖVRIGA PRISTAGARE I J20 SUPERELIT

Bäste målvakt: Jesper Myrenberg, Linköping

Bäste back: Tobias Björnfot, Djurgården

MVP i slutspelet: Mattias Norlinder, Modo

Den här artikeln handlar om: