Sök
181102 Ishockey, NHL Ice Hockey – NHL Global Series – Florida Panthers v Winnipeg Jets – Hartwall Arena, Helsinki, Finland – November 2, 2018. Panthers’ Head Coach Bob Boughner during the news conference. Lehtikuva/Martti Kainulainen via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FINLAND OUT. NO THIRD PARTY SALES. NOT FOR USE BY REUTERS THIRD PARTY DISTRIBUTORS. SPECIAL RESTRICTIONS – FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY © Bildbyrån – COP 7 – SWEDEN ONLY …
Nyheter

Missade slutspel – nu sparkar de tränaren

Florida Panthers missade Stanley Cup-slutspelet för tredje året i rad och nu får det konsekvenser. Coachen Bob Boughner sparkas – likaså hans assistent Paul McFarland.

Det är i ett uttalande från Florida Panthers som klubben meddelar att de sparkar tränaren Bob Boughner, som just gjort sin andra säsong som headcoach för laget.
— Vi motsvarade inte förväntningarna denna säsong och tar ansvaret för det, säger GM Dale Tallon i ett uttalande från klubben.

Florida Panthers blickar nu framåt efter sparkningarna av Boughner och hans assistent Paul McFarland och man har en profil på ny tränare klar.
—  Efter noggrann utvärdering har vi beslutat att detta är ett nödvändigt första steg för vårt unga lag och vi kommer att försöka hitta en erfaren huvudtränare med Stanley Cup-erfarenhet att leda vårt lag framåt, säger Tallon.

Den här artikeln handlar om: