Sök
170920 Almtunas Jacob Ragnarsson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Almtuna den 20 september 2017 i Tingsryd. …
SHL

Mitt uppe i allsvenskt kval – uppges vara klar för Rögle

Rögle ser ut att ha gjort en intressant värvning för kommande säsong. Enligt Mr. Madhawk väntas juniorlandslagsmeriterade backen Jakob Ragnarsson ansluta från Almtuna nästa säsong.

Han blev som sista spelare ratad från JVM-truppen i vintras. En skada gjorde att Jakob Ragnarsson inte kunde göra sig rätta inför turneringen och den sista platsen i Tomas Monténs trupp gick i stället till AIK:s Philip Broberg.

Efter en säsong märkt av skador och motgångar för klubblaget Almtuna ser Ragnarsson ändå ut att ta steget till SHL nästa säsong. Mr. Madhawk skriver i dag att 19-åringen är på väg söderut, till Rögle BK.

Jakob Ragnarsson, son till tidigare NHL-backen Marcus Ragnarsson, är mitt uppe i kvalspelet för att rädda allsvenskt kontrakt med Almtuna. Han hade sex assist på 37 matcher i grundserien och har två assist på sju matcher i kvalet.

Förra sommaren draftades han i tredje rundan av New York Rangers som 70:e spelare totalt.

Den här artikeln handlar om: