Sök
Tobias Forsberg hyllas i en ny låt av Max John Avalon. …
SHL

Känslosamma låten hyllar Tobias Forsberg

I en ny låt av Max John Avalon hyllas Tobias Forsberg, som råkade ut för en otäck skada i samband med Leksands match vid jul förra året. Låten som heter ”19 Andetag” finns att lyssna på här nedanför.

Strax efter jul skedde incidenten under en av Leksands matcher. Tobias Forsberg krockade med en motståndare och flög in i sargen med huvudet före. Han blev liggande på isen och fick till slut bäras av på bår och transporteras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Sedan dess har Forsberg kämpat för att återhämta sig och hockeysupportrar från hela Sverige har slutit upp bakom honom. Nu har artisten Max John Avalon gjort en sång tillägnad Tobias Forsberg, som heter ”19 Andetag”.

Lyssna på låten här:

Den här artikeln handlar om: