Sök
Adam Boqvist
ÖVRIGT

Den sanslösa målformen håller i sig för Adam Boqvist

London Knights bara fortsätter vinna och Adam Boqvist bara fortsätter göra mål. I natt gjorde backen sitt åttonde på sju matcher i slutspelet.

Åtta mål och två assist. Det är Adam Boqvists otroliga facit efter karriärens sju första slutspelsmatcher i Ontario Hockey League. I natt blev han nämligen målskytt på nytt, när London besegrade Guelph Storm med 7-4. Knights leder nu matchserien med 3-0 i matcher.

Boqvist öppnade målskyttet i nattens seger och har gjort sina åtta mål på de fem senaste matcherna. Han är i delad skytteligaledning med Floridas storlöfte Owen Tippett, som spelar för Saginaw Spirit. Han har gjort 8+6 på sex matcher i slutspelet så här långt.

I morgon natt kan London Knights säkra avancemang till nästa slutspelsrunda.

 

Den här artikeln handlar om: