Sök
Ray Shero
Nyheter

Slutade 29:a i NHL – men general managern får förlängt

Förra säsongen var New Jersey den stora skrällen, vid sidan av Vegas. Den här säsongen blev de återigen ett bottenlag. Nu förlänger New Jersey med sin general manager Ray Shero.

Efter att ha basat över Pittsburgh tog Ray Shero över New Jersey säsongen 15/16. Förra säsongen kom hans största framgång under åren i Devils, då de sensationellt nog gick till slutspel. Lagets storstjärna Taylor Hall utsågs då också till hela NHL:s MVP.

På grund av en skada kunde Hall bara spela 33 matcher den här säsongen. Det syntes på Devils. Laget hade bara Ottawa och Los Angeles bakom sig i tabellen. Ingen ny succé, alltså.

Men trots den tunga säsongen får Ray Shero fortsatt förtroende som klubbens general manager. Det meddelades under en presskonferens igår. Han har fått en ”flerårig kontraktsförlängning”, skriver New Jersey i sina sociala kanaler.

 

Den här artikeln handlar om: