Speltips Hockey

Haka på SHL-Svepet till semifinal 3 – 139 % ROI i slutspelet

ANNONS

SHL-Svepet från Dagens Spels hockeyexperter är lika heta som semifinalspelet – hittills har sex spel av nio lir prickats in med en ROI på 139 % (!). Ikväll kommer tre nya tips om du vill få lite extra spänning till Färjestad-Djurgården i semifinal 3 mellan lagen. 

SHL-Semifinal 3.
Färjestad-Djurgården
Onsdag 10/4 kl. 19:00.
Odds från Hajper.com:
1. 1.83  X. 4.40  2. 3.85

Statistik SHL-svepet:
Lagda spel: 9
Vunna spel: 6
Förlorade spel: 3
ROI: 139%

Vi lyfte fram två spel när dessa lag möttes på Hovet i tisdags. Huvudspelet var över 4,5 mål och det satt plättlätt trots att det stod 0-0 efter första perioden. Det andra spelet var att Färjestad skulle vinna, med pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Färjestad tappade dock 2-0 till en 3-5 förlust så det spelet sprack. Totalt sett gjorde vi en liten nettovinst. Nu är det dags för semifinal 3 och vi lyfter fram nya fina spel.

Färjestad inledde starkast på Hovet i måndags och det var fullt rättvist att värmlänningarna ryckte åt sig en 2-0-ledning. Vi kan tycka att segern gavs bort på ett onödigt sätt. Djurgården kunde sätta 1-2-målet med två man mer på isen efter dumma utvisningar från Färjestad. 2-2-målet var egentligen offside och borde ha dömts bort. 3-2-målet kom efter en ny dum utvisning från Christopher Bengtsson. Färjestad lade helt enkelt fokus på fel saker och Djurgården utnyttjade det skoningslöst.

Lagens första möte i Karlstad vanns av Färjestad med 5-2. Värmlänningarna ryckte åt sig en 4-0-ledning i den matchen men man gav bort initiativet den gången också. 1-4-målet kom i efterdyningarna av ett powerplay i slutet av andra perioden. 2-4-målet kontrades in i början av tredje och därefter blev Färjestad passiva medan Djurgården pressade på för ytterligare en reducering. Den gången höll Färjestad undan och kunde sätta 5-2 i öppet mål.

Färjestad har inlett båda semifinalerna starkast och tagit ledningen men de har också tappat lite fokus när de ryckt ifrån målmässigt. Det är ingen vild gissning att Johan Pennerborn och hans tränarkollegor påtalat vikten av att hålla fokus genom hela kvällens match. Lyckas Färjestad med det ska det vara fin vinstchans.

Vi lägger tre spel hos spelbolaget Hajper.com som har riktigt bra odds på SHL-slutspelet:

1) Färjestad vinner under ordinarie tid till oddset 1.83.

Lagen har mött varandra två gånger och det står 1-1 i matcher. Ser man till spelet över 120 minuter har Färjestad varit bättre. Nu är det värmlänningarna som har hemmaplansfördelen och det är en viktig faktor. Färjestad besegrade Djurgården med 5-2 i senaste hemmamatchen och de var grundseriens bästa hemmalag med 17 segrar, sju förluster och bara två förluster under ordinarie tid på 26 matcher. Kan Färjestad inledda matchen på samma sätt som de gjort i semifinal 1 och 2 ska det vara bra vinstchans. Vi spelar ettan med 150 kr till oddset 1.83 hos Hajper.com!

2) Båda lagen gör minst två mål under ordinarie tid till oddset 1.80.

Vi har spelat över 4,5 mål i båda semifinalmatcherna och båda spelen har suttit plättlätt. Hajper.com har lärt sig att det är två målglada lag som drabbar samman och höjt linan till över 5. Då blickar vi mot att båda lagen gör mål i stället. Att Färjestad gör minst två mål känner vi oss helt trygga med och Djurgården har inte gjort färre än två mål i något av lagets sju senaste möten mot Färjestad. Hajper.com erbjuder 1.80 i odds på att båda lagen gör mål (ordinarie tid) och då investerar vi 150 kr.

3) Målskytt – Joakim Nygård till oddset 2.85.

Joakim Nygård har gjort en strålande säsong för Färjestad och vi kommer att få se honom i NHL kommande säsong. Nygård är en offensivt viktig spelare som får stort förtroende i viktiga lägen. Han spelar mycket i powerplay men han skapar även en hel del lägen åt sig själv i spelet fem mot fem tack vare sin fantastiska skridskoåkning. Joakim Nygård var Färjestads bästa målskytt i grundserien där han noterades för 21 mål. Målformen har varit fin även i slutspelet där han gjorde mål i de två avslutande kvartsfinalerna mot HV71 och i den inledande hemmamatchen mot Djurgården. Nygård fick nöja sig med en assist på Hovet senast och nu vill han kliva fram som matchvinnare inför hemmafansen. Vi lägger 30 kr på Nygård som målskytt till oddset 2.85 hos Hajper.com.

Till Hajper här för att lägga din egen kupong!

Här är vår kupong:

Spela ansvarsfullt | +18 år | Stodlinjen.se

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 17 april
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch