Sök
180225, 2018 Winter Olympics, Ice Hockey Ice Hockey – Pyeongchang 2018 Winter Olympics – Men’s Final Game – Olympic Athletes from Russia v Germany – Gangneung Hockey Centre, Gangneung, South Korea – February 25, 2018 – Nikita Gusev, an Olympic Athlete from Russia, celebrates after scoring. REUTERS/Brian Snyder © Bildbyrån – COP 7 – SWEDEN ONLY …
Vegas

BOMBEN: Vann poängligan i KHL – nu kan han förstärka Vegas i slutspelet

Vegas torskade den första matchen mot San José i konferenskvartsfinalen i Stanley Cup. Nu kommer smått sensationella uppgifter från Ryssland som berättar att Golden Knights kan få förstklassig förstärkning i form av Nikita Gusev.

Det är den ryske initierade reportern Igor Eronko som kommer med uppgifterna om att SKA:s Nikita Gusev är på väg till Vegas redan till det pågående slutspelet.

Gusev är sedan länge en etablerad stjärna i KHL för SKA St.Petersburg, som nyligen åkte ut slutspelet i KHL, och som given landslagsman var han även med och plockade hem ett OS-guld ifjol. Då vann han OS poängliga och utsågs till OS bäste forward.

Den här säsongen gjorde han 82 poäng i KHL och vann poängligan. Han draftades av Tampa Bay 2012, men ifjol bytte Vegas till sig rättigheterna till honom.

Den här artikeln handlar om: