Sök
190129 Rögles Linus Sandin jublar efter 1-1 under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Rögle den 29 januari 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / Cop 117 …
SHL

Rögles målkung till HV71: ”En teknisk och modern högerfattad forward”

Han gjorde 16 mål i SHL den gångna säsongen. Nu är Linus Sandin klar för HV71.
– Jag hoppas vara en spelare som kommer att bidra i alla spelformer och ser verkligen fram emot att komma till Jönköping och köra igång, säger han.

HV71 har gjort sig av med ett gäng spelare till kommande säsong. Nu har de också presenterat sitt första nyförvärv. Linus Sandin är klar för klubben, bekräftar de på sin hemsida.

Sandin spelar just nu med Tre Kronor efter en stark säsong då han gjorde 16 mål för Rögle, vilket han var bäst i laget med.
– Linus är en spelare som vi följt de två senaste åren. Han är en teknisk och modern högerfattad forward med både offensiva och defensiva kvaliteter, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Kontraktet med Jönköpingsklubben är skrivet över de kommande två säsongerna.
– Fantastiskt roligt och en härlig utmaning att komma till en klubb som alltid går för SM-guld. Jag hoppas vara en spelare som kommer att bidra i alla spelformer och ser verkligen fram emot att komma till Jönköping och köra igång, säger han.

Den här artikeln handlar om: