Sök
Oscar Nord förlänger med AIK. …
Nyheter

AIK förlänger med forwarden

AIK förlänger med Oscar Nord. Forwarden har skrivit på ett avtal för spel i klubben ytterligare en säsong. 
– Det känns naturligtvis väldigt roligt. Jag känner att jag har tagit stora kliv här och AIK är en bra plats för mig att utvecklas, säger Oscar Nord i ett uttalande på AIK:s hemsida. 

Den 22-årige forwarden kom till AIK från Pantern inför säsongen. Under sin tid i AIK har han spelat 54 matcher och gjort sju poäng.
– AIK är en storklubb med många supportrar. Det ställs krav här som det kanske inte gör i en mindre klubb, vilket är viktig för mig. Med tydliga krav känner jag att jag kan utvecklas ytterligare.

Nord hoppas kunna utvecklas ytterligare nästa säsong.
– Så är det. Vi spelade många viktiga och stora matcher förra säsongen inför fullsatta läktare. Bara det har gjort mig till en bättre spelare. Det är en sak att vara på läktaren när det är fullt, vilket jag själv varit när jag var liten, mot att vara nere på isen inför 8094 åskådare. Det är mäktigt men man måste också lära sig hantera det trycket.

Sportchef Anders Gozzi säger så här om det förlängda kontraktet.
– Oscar Nord visade förra säsongen att han är en duktig center och vi tror att han kommer kunna utveckla det offensiva spelet ännu mer, säger Gozzi.

Den här artikeln handlar om: