Sök
Linus Nässén har skrivit på för Växjö. …
Växjö Lakers HC

Back klar för Växjö ”Tacksam för chansen”

Växjö Lakers har skrivit ett tvåårskontrakt med backen Linus Nässén. Han kommer senast från spel i den nordamerikanska juniorhockeyligan WHL. 

20-åringen har de två senaste säsongerna spelat i Western Hockey League i Kanada. Under årets säsong har han spelat 62 matcher och noterats för 46 poäng.
– Jag är väldigt tacksam över att få den här chansen och samtidigt förväntansfull över vad som komma skall. Jag har endast hört bra saker om föreningen och staden, så det ska bli väldigt kul säger Linus i ett pressmeddelande.

Nässén har ett förflutet i Luleå där han spelade 20 matcher i SHL säsongen 2016/2017,
– När jag fick höra att Växjö ville skriva kontrakt med mig fanns det inget att tveka på. Valet känns helt rätt för min utveckling och jag ska göra allt jag kan för att bidra till att klubben ska ta nästa SM-guld.

Den här artikeln handlar om: