Sök
Adam Boqvist
OHL

Boqvist fortsätter ösa in mål – men laget är på väg mot jätteras

Adam Boqvist blev i natt målskytt på nytt för sitt London Knights. Men storfavoriten Knights har tappat 3-0 till 3-3 i matcher mot Guelph Storm.

London Knights gick mot en planenlig seger i slutspelsserien mot Guelph Storm. De vann sina inledande matcher med 3-2, 7-0 och 7-4 och gick upp i en 3-0-ledning i serien. Nu har den ledningen utplånats. Guelph vann i natt med 5-3 och tog serien till en sjunde och avgörande match på tisdag natt. Med tanke på att London vann konferensen vore det en skräll om de åkte ut redan nu.

Adam Boqvist har som bekant gjort ett storartat slutspel. I natt gjorde han sitt tionde mål på lika många matcher i slutspelet. Från sin backposition toppar han hela slutspelets skytteliga med de tio fullträffarna.

Boqvist sköt 20 mål på 54 matcher under grundserien.

Den här artikeln handlar om: