Sök
LJUS FRAMTID. Aaron Portzline tror att Emil Bemström spelar i NHL nästa säsong.
Nyheter

”Jag tror att han spelar i NHL nästa säsong”

Emil Bemström har gjort jättesuccé i SHL med Djurgården den här säsongen. Det bäddar för ett NHL-kontrakt med Columbus Blue Jackets. Aaron Portzline, Blue Jackets-skribent på The Athletic, berättar i en intervju med hockeysverige.se att han tror att Bemström återfinns i NHL nästa säsong.
– De är extremt upprymda över honom, säger Portzline.

TAMPA (HOCKEYSVERIGE.SE)
Columbus Blue Jackets är på väg mot en jätteskräll i Stanley Cup-slutspelet. Laget har sensationellt gått fram till 3–0 i matcher mot storfavoriten Tampa Bay Lightning och är därmed bara en seger från att ta sig förbi första slutspelsrundan för första gången i klubbens existens.

En som varit med om hela Blue Jackets resa från expansionslag till skrällag är Aaron Portzline. Under många år var han den som följde laget för tidningen Columbus Dispatch, men är sedan något år tillbaka den som täcker laget för sajten The Athletic.

Hockeysverige.se träffade Portzline i samband med Columbus slutspelsmatcher i Tampa och avhandlade allehanda ämnen. Bland annat:
* Lagets ojämna säsong.
* Alexander Wennbergs problematiska situation i klubben.
* Emil Bemström ljusa framtid.
* Vad som händer med Kevin Stenlund och Gabriel Carlsson i farmarlaget Cleveland Monsters i AHL.

Den här artikeln handlar om: