Sök
Johannes Kinnvall lämnar Timrå för HV71. …
Timrå IK

Timråspelarens hälsning till fansen: ”Hoppas vi ses”

Sedan tidigare är det klart att Johannes Kinnvall lämnar Timrå, som åkte ur SHL, för att spela med HV71 nästa säsong. Men i samband med flytten riktar han en hälsning till Timråfansen.
– Jag skulle vilja tacka alla Timråfans, framför allt tack till Västra stå som stått på vår sida i vått och torrt. Jag hoppas vi ses igen någon gång, säger Kinnvall till Hockeypuls.

Den 21-årige backen var en av Timrås bärande spelare under säsongen och han noterades för 22 poäng på 55 matcher under grundserien. Men när Timrå degraderades till hockeyallsvenskan stod det klart att Kinnvall blir kvar i SHL, då han skrev på ett kontrakt med HV71. Men avskedet med Timrå blev inte det han hade hoppats på.
– Det var inget som jag eller någon annan i laget ville och det var sjukt jobbigt. Men nu måste jag se framåt och då blir det HV71. För mig känns det som ett steg i rätt riktigt, säger han till Hockeypuls.

Nu berättar backen att han vill spela i NHL i framtiden.
– Först och främst vill jag spela så högt upp som möjligt och då hoppas man ju på att kanske ta sig till NHL någon gång. Brynäs finns alltid kvar och någon gång hoppas jag väl också att spela där igen, men just nu fokuserar jag på HV och så får se vad som händer, säger han till Hockeypuls.

Den här artikeln handlar om: