Sök
Anders Forsberg
Nyheter

Efter degraderingen – sportchefen lämnar klubben

Efter Moras degradering ur SHL står det nu klart att sportchefen Anders Forsberg lämnar klubben. Detta berättar han i ett sms till hockeysverige.se. Men det ska enligt honom inte vara någon större dramatik bakom det hela.

Mora åkte efter två säsonger ur SHL när de förlorade direktkvalet mot Leksand. Nu står det klart att sportchefen Anders Forsberg lämnar sitt uppdrag. Detta var något Hockeynews var först med att berätta.

För hockeysverige.se utvecklar 52-åringen det hela.
— Jag hade ett SHL-kontrakt på 2+2 som bröts då vi ramlade ner i Allsvenskan. Och med de nya ekonomiska förutsättningar som Mora har i allsvenskan så finns inte pengarna till att behålla mig, skriver han i ett sms till hockeysverige.se.

Den här artikeln handlar om: