Sök
Erik Hanses.
Nyheter

Modo bara kör – tre målvakter klara för nästa säsong

Modo har inte legat på latsidan gällande sin målvaktssida idag. I och med att Erik Hanses förlängde sitt avtal med ett år så står nu klubben med tre målvakter till kommande säsong.

Modo gäckade den hårt arbetande journalistkåren idag. Först släppte de ut nyheten att målvakten Oliver Dackell värvas in från Örnsköldsvik. En liten stund senare släppte de nyheten om att Linus Lundin var klar för två nya år.

Men det stannade inte där. Strax därefter kom också nyheten om att Erik Hanses förlänger med ytterligare en säsong.
— Ska man göra resan hela vägen har vi inte råd med att under 10-15 matcher endast ha en målvakt vid händelse av skada. Linus Lundin och Erik Hanses blev båda bättre av konkurrens och de ska fortsätta att konkurrera och sporra varandra. Vi adderar sedan en tredje målvakt som är en riktigt vass talang som vi hoppas ska kunna utvecklas ytterligare hos oss, kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist till klubbens hemsida om valet att ha tre målvakter på kontrakt.

Den här artikeln handlar om: