Sök
János Hári.
Nyheter

János Hári klar för ny klubb – efter succésäsongen

Han dominerade hemma i Ungern under säsongen. Nu flyttar János Hári till finska Pelicans.

Efter att ha varit en av Leksands storstjärnor när de gick upp i SHL gjorde János Hári 5+12 på 51 matcher i högstaligan. Därefter vände Hári hem till Ungern, för spel med Fehérvár AV19 som spelar i den österrikiska högstaligan. Där har han gjort succé, med 46 poäng på 50 matcher under första säsongen och hela 67 poäng på 53 matcher den här säsongen. Med den senare noteringen slutade han trea i poängligan.

Nu lämnar han, som väntat, den ungerska ligan för spel på högre nivå. 26-åringen är klar för Pelicans i den finska ligan. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben, som åkte ur i play-in i årets slutspel.

 

Den här artikeln handlar om: