Sök
Viktor Arvidsson
Nyheter

Viktor Arvidsson om längtan efter att få spela final igen: ”Hela staden var i eufori”

Nashville har skaffat sig en 2-1-ledning i serien mot Dallas. Vid seger i nattens match kan de skaffa sig matchboll inför hemmamatchen på lördag. För hockeysverige.se berättar Viktor Arvidsson om längtan efter att få spela Stanley Cup-final i Nashville igen. 
– Det var grymt förra gången, hela staden var som i eufori, säger 26-åringen.

Viktor Arvidssons säsong har gått mycket upp och ner. Skador plågade honom under inledningen av säsongen vilket gjorde att han bara spelade 58 matcher. När han väl fick vara frisk så hamnade han i en otrolig målform som slutade med 34 mål. Ett mål bättre än Filip Forsbergs målnotering från säsongen 2015/16. Med det slog han klubbrekordet för mål på en säsong i Nashville Predators.

För hockeysverige.se pratar han nu om skadorna, målrekordet samt längtan efter att återigen få chansen att spela i en Stanley Cup-final.

Den här artikeln handlar om: