Sök
190416 Färjestads Linus Johansson får hjälp av isen efter skada under semifinal 6 i SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och Färjestad den 16 april 2019 i Stockholm. Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / 135980 …
SHL

UPPGIFTER: Läkarna stoppar stjärnan från spel

Färjestads viktige pjäs Linus Johansson missar av att döma kvällens match mot Djurgården. Detta rapporterar nwt.se.

Det var i slutet av den sjätte semifinalen i Globen som Linus Johansson krockade med lagkamraten Jens Westin och tvingades lämna matchen. Johansson såg rejält groggy ut och sedan dess har hans eventuella medverkan i kvällens sjunde och avgörande match på hemmaplan varit höljd i dunkel.

Nu skriver nwt.se att de har uppgifter som berättar att Färjestads läkarteam stoppar Linus Johansson från spel i matchen.

Den här artikeln handlar om: