Sök
Alex Hutchings blir inte kvar i IKO
SHL

KLART: Poängkungen en av sex spelare som lämnar Oskarshamn

Oskarshamn meddelade idag att sex spelare inte kommer följa med klubben till SHL. Bland annat lämnar interna poängligavinnaren Alex Hutchings, det skriver klubben på sin hemsida. 

Truppbygget inför den första och historiska säsongen i SHL är i fullgång i Oskarshamn. I går blev det klart att lagkapten Jonas Engström lämnar för smålandsrivalen Växjö Lakers efter 232 matcher i klubben. I dag kom fler truppbesked: sex spelare med utgående kontrakt lämnar nu nykomlingen.

Anton Björkman och Emil Carnestad lämnar på backsidan. Och på forwardsidan har Alex Hutchings, Anton Johansson och Matias Sointu gjort sitt i klubben. Björkman är sedan tidigare klar för Linköping, medan de andra (officiellt) ännu inte hittat nya klubbadresser. Hutchings vann lagets interna poängliga under HockeyAllsvenskan med 39 poäng på 52 matcher.

Lånen Adam Åhman och Lukas Pilö har återvänt till sina respektive klubbar, HV71 och Örebro HK.

 

Den här artikeln handlar om: