Sök
Tampa Bay

NHL-TIMMEN: Vad är det för fel på Erik Karlsson?

Stanley Cup-slutspelet är bara en vecka gammalt men har redan hunnit bjuda på drama och skrällar av episka proportioner. I avsnitt 253 av NHL-timmen går Linus Hugosson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin igenom en händelserik vecka – med visst fokus på en svensk stjärnbackback som har problem.

Det är Erik Karlsson det handlar om. Hittills har han till stora delar haft en mycket tung serie med sitt San José Sharks mot Vegas Golden Knights. Linus, Uffe och Jonatan spekulerar i vad som kan ligga bakom 28-åringens dåliga slutspelsform.

DESSUTOM

* Det blir en obduktion av Tampa Bay Lightning – NHL-historiens kanske största fiaskolag som efter en dominant grundserie föll i fyra raka matcher mot Columbus Blue Jackets.

* Men givetvis också en hyllning till Columbus för deras enastående bedrift. Vad var det i deras spel som såg livsglädjen ur Lightning?

* Det blir också en genomgång av den snabbt överstökade serien mellan New York Islanders och Pittsburgh Penguins. Vad behöver Penguins göra för att återhämta sig från årets svaga insats?

* Var det rätt av Alexander Ovetjkin att kasta handskarna mot Andrej Svetjnikov?

* Är Alain Vigneault och Todd McLellan rätt män för att lösa problemen för Philadelphia Flyers respektive Los Angeles Kings?

Detta och mycket mer i det 253:e avsnittet av NHL-timmen – Patrik Laine-avsnittet!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: