Sök
U18-VM

Ny jätteknall i U18-VM – de gav Finland andra raka förlusten

Vitryssland skräller vidare i U18-VM. Efter premiärvinsten mot Tjeckien besegrade de idag Finland med 4-3.

Vitryssland pressade Kanada till förlängning inför VM, besegrade Tjeckien i premiären av turneringen och slog idag Finland med 4-3 i den andra matchen av turneringen. Snart är det Vitryssland sysslar med inga skrällar längre.

Trots att Finland dominerade matchen gick Vitryssland upp till 4-0 och gick mot en stensäker seger. Tre mål under matchens sista tolv minuter gjorde dock att Finland till sist gjorde rejäl match av det hela. Men det räcke alltså inte, utan det blev en andra seger i rad för Vitryssland och en andra förlust i rad för Finland.

Finland tappade ju 3-0 till 3-5 mot Kanada i premiären och är nu illa ute i U18-VM.

Den här artikeln handlar om: