Sök
Mats Zuccarello.
Nyheter

”Henke ligger väl på stranden i Miami”

Det har varit ett par hektiska månader för Mats Zuccarello. Från att ha blivit trejdad till Dallas Stars, drabbats av en allvarlig skada – i debuten för nya klubben, till att spela slutspelshockey. För hockeysverige.se berättar norrmannen om berg- och dalbanan.

DALLAS (HOCKEYSVERIGE.SE)
Efter att ha tillbringat merparten av de senaste nio åren i New York Rangers organisation fick Mats Zuccarello för första gången flytta på sig i februari. Det var då han trejdades till Dallas Stars i utbyte för ett knippe draftval.

Men tiden i Dallas har blivit annorlunda. Redan i debuten mot Chicago Blackhawks den 24 februari bröt Zuccarello armen – efter att ha gjort 1+1 innan skadan. Han gjorde comeback i början av månaden innan han kastades in i slutspelsserien mot Nashville Predators. Där har han tre mål på fyra matcher i en serie som är oavgjord, 2–2, inför match fem i kväll.

Hockeysverige.se träffade Mats Zuccarello i sin nya hemstad för att prata om den udda våren han har upplevt. Han hann även skicka en liten pik till nära vännen Henrik Lundqvist

Den här artikeln handlar om: