Sök
190421 Ishockey, NHL Apr 20, 2019; St. Louis, MO, USA; Winnipeg Jets right wing Patrik Laine (29) looks on as the St. Louis Blues celebrate their victory and winning the series in game six of the first round of the 2019 Stanley Cup Playoffs at Enterprise Center. Mandatory Credit: Jeff Curry-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Winnipeg

Ännu en favorit ute ur Stanley Cup-slutspelet

Winnipeg nämndes på förhand som en möjlig kandidat till Stanley Cup-titeln. Men St.Louis har inte lyssnat på det örat och inatt vann de med 3-2 och därmed 4-2 i matcher. Jets får sikta in sig på golfbanan istället.

En efter en faller förhandsfavoriterna i Stanley Cup-slutspelet. Tampa åkte mot Columbus. Pittsburgh mot Islanders och Calgary mot Colorado. Efter inatt så kan även Winnipeg sälla sig till den förlorande skaran.

Stor matchvinnare för St.Louis var Jaden Schwartz som gjorde hattrick. Det var först när han gjort sitt sista mål som Winnipeg gjorde sitt första.
— Det är tufft. Tufft att svälja. Vi hade riktigt höga förväntningar på oss själva inför säsongen och det är besvikelse just nu, sa Jets Bryan Little till nhl.com efter matchen.

St.Louis Blues – Winnipeg Jets 3-2 (1-0,1-0,1-2)

St.Louis: Jaden Schwartz (3)
Winnipeg: Dustin Byfuglien, Bryan Little

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR:

 

Den här artikeln handlar om: