Sök
190420 Ishockey, NHL Apr 20, 2019; Nashville, TN, USA; Nashville Predators left wing Filip Forsberg (9) collides with Nashville Predators right wing Viktor Arvidsson (33) as he attempts a shot on Dallas Stars goaltender Ben Bishop (30) during the third period in game five of the first round of the 2019 Stanley Cup Playoffs at Bridgestone Arena. Mandatory Credit: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Nyheter

En förlust ifrån svenska drömförstärkningar till VM

Det har gnällts en del på att Tre Kronors forwardssida ser en aning blek ut i nuläget inför VM i maj. Men nu är Nashville – med svenska drömnamn – endast en förlust från att åka ur Stanley Cup. Inatt vann Dallas med 5-3 och har skaffat sig 3-2 i matcher.

Ifjol drog Nashville-trion Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson och Filip Forsberg in i Tre Kronor och låg bakom VM-guldet. Nu kan det bli repris i vår då Nashville nu bara är en match ifrån att slås ut ur Stanley Cup-slutspelet.

Trots ett ledningsmål i den första perioden så kunde Dallas gå upp till både 3-1 och 4-2 i den andra perioden och i inledningen av den tredje kom 5-2.
— Vi gör det svårt för oss själva. Det är detaljerna som dödar oss. Just nu tycker jag att vi har ett för långt lag och vi måste börja jobba ihop. När vi gör det så kan vi kvittera serien, sa P.K Subban till nhl.com efter matchen.

I laget finns också Calle Järnkrok som skulle kunna bli VM-aktuell.

Nashville Predators – Dallas Stars 3-5 (1-1,1-3,1-1)

Nashville: Rocco Grimaldi, Ryan Johansen, Kyle Turris
Dallas: Alexander Radulov (2), Jason Dickinson (2), Tyler Seguin

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR:

Den här artikeln handlar om: