Sök
COLUMBUS, OH – SEPTEMBER 18: Gabriel Carlsson (53) of the Columbus Blue Jackets before a game between the Columbus Blue Jackets and the Chicago Blackhawks on September 18, 2018 at Nationwide Arena in Columbus, OH. The Blue Jackets won 4-1. (Photo by ​Adam Lacy/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA SEP 18 Preseason – Blackhawks at Blue Jackets PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon180918032 …
Nyheter

Förre LHC-backen serverade fram till matchboll i slutspelet

När Cleveland inatt vann den andra matchen (5-1 mot Syracuse) i Calder Cup-slutspelet och spelade sig fram till matchboll i matchserien så låg Gabriel Carlsson bakom två av målen.

Cleveland, med svenskarna Gabriel Carlsson och Kevin Stenlund i laget vann den första matchen i fredags med 5-3 och då gjorde Stenlund ett av målen. Inatt klev hans landsman, den förre Linköpingsbacken Gabriel Carlsson, fram och levererade två passningspoäng, dels fram till 2-1 i den andra perioden och sedan fram till Sonny Milanos 4-1 i öppen kasse.

Eftersom den första rundan av Calder Cup avgörs i bäst av fem så innebär nattens resultat att Cleveland på tisdag kan ta sig vidare i händelse av seger.

Den här artikeln handlar om: