Sök
181206 Växjös Martin Lundberg under värmningen före ishockeymatchen i SHL mellan Växjö och Timrå den 6 december 2018 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144 …
Växjö Lakers HC

Ryktades till moderklubben – nu har han bestämt sig om framtiden

Växjö meddelade på Påskdagens kväll att Martin Lundberg stannar i klubben ytterligare en säsong.

Martin Lundberg kom till Växjö 2017 efter en sejour i AHL. Den senaste säsongen blev dock spolierad av en skada och han spelade bara 14 matcher. I vintras ryktades han enligt Sportbladet till moderklubben Skellefteå, en klubb han vunnit två SM-guld med.

Men nu står det klart att han stannar i Växjö även nästa säsong.
—  Jag är väldigt glad över att stanna i Växjö och känner mig sjukt revanschsugen med tanke på hur förra säsongen blev för min egen del. Jag längtar redan tills vi ska dra igång, berättar han för Växjös hemsida.

Vad för skada det rört sig om är inte känd. Men han ska vara på väg tillbaka.
— Martin har haft ett väldigt tungt år med en allvarlig skada. Rehaben från skadan är inte helt klar men allt pekar på att han kommer att bli fullt återställd. Väl där känner vi att det är en väldigt sugen Martin Lundberg som kommer tillbaka och en sådan spelare vill alla lag ha i sin lineup, säger sportchefen Henrik Evertsson.

Den här artikeln handlar om: