Sök
Hampus Larsson
SHL

Timråkaptenen klar för ny klubb

Han följer inte med Timrå ned i HockeyAllsvenskan. Hampus Larsson är klar för Linköping.
– Jag har följt honom under de senaste åren och det är en spelare som jag verkligen gillar, säger GM Niklas Persson.

Efter två år i Timrå lämnar Hampus Larsson klubben. Den tidigare Västeråsspelaren blir kvar i SHL och har nu skrivit på ett tvåårskontrakt med Linköping, skriver klubben på sin sajt.

24-åringen avslutade nyss sin första säsong i SHL och nu blir han alltså kvar i ligan i åtminstone två år till.
– Det känns väldigt bra att välkomna Hampus till Linköping Hockey Club. Jag har följt honom under de senaste åren och det är en spelare som jag verkligen gillar. Han är rörlig och bra på skridskorna, trygg med pucken och sprider ett lugn omkring sig som jag uppskattar, säger Niklas Persson.

Hampus Larsson gjorde elva poäng (3+8) under säsongen i SHL.

Den här artikeln handlar om: