Sök
Arvid Aronsson byter Karlskoga mot Vita Hästen.
Nyheter

Backen fortsätter i HockeyAllsvenskan – men byter klubb

Vita Hästen värvar från seriekollegan BIK Karlskoga. Backen Arvid Aronsson har skrivit på ett avtal över kommande säsong. 

Norrköpingsklubben har inlett sitt lagbygge inför kommande säsong. Under onsdagskvällen presenterade de 21-årige Aronsson som de senaste två säsongerna spelat för BIK Karlskoga.
– Arvid är en bra person och lagspelare. Han är en stabil och rejäl back i defensiven, som är stark i närkampsspelet. Han har också en bra spelförståelse där han kan hitta bra lösningar ur trängda situationer med ett bra förstapass, säger Hästens assisterande tränare Niklas Czarnecki i ett pressmeddelande.

Aronsson gjorde förra säsongen ett mål och fyra assist i HockeyAllsvenskan. Han har 71 matcher i HockeyAllsvenskan de senaste två säsongerna. Säsongen 2017-18 gjorde han 14 SHL-matcher med Örebro, som då också lånade ut honom till Karlskoga. Vita Hästen säkrade ett nytt kontrakt i HockeyAllsvenskan via kval tidigare i vår.

Den här artikeln handlar om: