Sök
Christoffer Jansson har skrivit kontrakt med Timrå. …
Timrå IK

Åkte ur SHL – nu skriver man kontrakt med utlånade centern

Den 20-årige centern Christoffer Jansson har skrivit ett avtal med Timrå. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2019/2020. 

Christoffer Jansson spelade 8 matcher och gjorde två mål för Timrå i SHL den senaste säsongen. Men mest blev det spel i hockeyettan med Borlänge, där centern spelade 35 matcher och noterades för 41 poäng. Nu väljer klubben att skriva ett kontrakt med 20-åringen, som kom till Timrå inför säsongen 2017/2018, då han framför allt spelade i J20-laget.

Timrå åkte ur SHL efter att man förlorat med 4-3 i matcher mot Oskarshamn. Jansson har spelat med Timrå i allsvenskan tidigare. Säsongen 2017/2018, när han anslöt till laget från Västerås, spelade han 10 matcher i serien.

Den här artikeln handlar om: