Sök
181208 Skellefteås Robin Alvarez och Rögles Jesper Williamsson i dispyt under ishockeymatchen i SHL mellan Rögle och Skellefteå den 8 december 2018 i Ängelholm. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92172 …
SHL

Bröt kontraktet idag – klar för SHL-konkurrenten

Tidigare idag bröt Rögle och backen Jesper Williamsson sitt samarbete. Nu står det klart att backen återvänder till sin förra klubb HV71.
— Vi behöver bredda backsidan och där blir Jesper en viktig spelare, säger sportchefen Johan hult i ett pressmeddelande från klubben.

Jesper Williamsson är från Nässjö från början, men spenderade juniortiden och inledningen av seniorkarriären i HV71, där han också var utlånad till en rad allsvenska klubbar. Sedan 2015 har han tillhört Rögle och där etablerat sig som en solid back på nivån.

TILLBAKA TILL JÖNKÖPING

Men tidigare under torsdagen bröts kontraktet med Rögle, han hade ett år kvar, och under tidig eftermiddag så kablade HV71 ut nyheten att Williamsson var tillbaka i Jönköpings-klubben.
— Vi behöver addera ett djup till vår backbesättning och därför är vi väldigt glada över att kunna knyta till oss Jesper. Det är en kille med ett bra driv på såväl träningar som match och som har en fin defensiv uppsida, säger Johan Hult i ett pressmeddelande.

Kontraktet är på ett år.
— Riktigt kul att Johan Hult hörde av sig och undrade om jag ville komma tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig HV-tröjan igen, säger Jesper Williamsson.

Den här artikeln handlar om: