Sök
Arvid Ljung är klar för Karlskrona. …
Nyheter

Laget åkte ner – men målvakten blir kvar i Hockeyallsvenskan

Arvid Ljung var med när Almtuna åkte ur Hockeyallsvenskan. Men han följer inte med klubben ner i seriesystemet – utan är klar för Karlskrona.

Den 26-årige målvakten gjorde sin andra säsong med Almtuna i år. Han anslöt till laget inför säsongen 2017/2018, från Hockeyettan-laget Mariestad. Under den här säsongen hade han en räddningsprocent på 91,3 % under grundserien.

Men sportsligt gick det dåligt för Ljungs klubb. Almtuna var fyra sekunder från att slippa kvala, men släppte in ett sent mål mot AIK. I kvalet hade man allt i egna händer. I den sista matchen föll man i den direkt avgörande matchen mot Kristianstad.

Nu står det klart att Ljung skrivit på ett nytt kontrakt med Karlskrona HK.

Den här artikeln handlar om: