Sök
Modo tappar fyra spelare. …
SDHL

Stjärnorna lämnar Modo: ”Har valt att tacka nej”

Modo tappar fyra tongivande spelare inför nästa säsong av SDHL. Spelarna har tackat nej till att förlänga kontraktet med klubben.
– Vi önskar alla spelare lycka till i framtiden och tackar för deras insatser i MODO Hockey.

Ellen Lövgren, Kaitlyn Tougas, Johanna Olofsson och Michela Cava. Det är de fyra spelare som inte kommer spela med Modo nästa säsong i SDHL. Alla har valt att inte skriva på nya kontrakt.
– Samtliga spelare har blivit erbjuden en fortsättning i föreningen men valt att tacka nej och fortsätta sina karriärer på andra håll. Det har varit bra dialoger där vi känner att vi har gjort vad vi kunnat i respektive situation, men det är en del av branschen att spelare kommer och går, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Edlund i ett uttalande på hemsidan.

Modo slutade på andra plats i SDHL:s grundserie. I slutspelet tog det dock slut i semifinalen, när man åkte ut mot Linköping. På hemsidan skriver klubben att man håller på att bygga laget inför nästa säsong, men önskar spelarna som lämnar lycka till.
– Vi önskar alla spelare lycka till i framtiden och tackar för deras insatser i MODO Hockey. Vi har kommit längre i lagbygget nu än motsvarande tid förra året. Vi fortsätter arbetet med att ha ett slagkraftigt lag även den kommande säsongen där det finns spelare på kontrakt som vi ser fram emot att presentera den närmaste tiden.

Den här artikeln handlar om: