Sök
Sverige föll mot Finland. …
Nyheter

Sveriges osannolika förlust– tappade tvåmålsledning till förlust på två minuter

Sverige åkte på en chockförlust mot Finland i Nordic Tour. Med 2.10 minuter kvar av matchen ledde Sverige med 4-2 – då vände allt. Finland tog ut målvakten och gjorde sedan tre raka mål innan matchen var slut. 

Sverige mötte på torsdagskvällen Finland i Nordic Tour som spelades i finländska Kouvola. Efter en målvaktstavla av den finländske målvakten gick Sverige upp i en betryggande 4-2-ledning inför slutminuterna.

Men med 2.20 kvar tog Finland time-out och plockade målvakten – då började raset. Tio sekunder senare reducerade Finland. Strax därefter kom kvittering. Och som grädde på moset hann Finland avgöra matchen och vinna med 5-4 innan 60 minuter var spelade.

Sverige får chans till revansch redan i morgon. Då möts lagen igen i Helsingfors.

Den här artikeln handlar om: