Sök
190106 Västerviks Emil Wahlberg under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Pantern och Västervik den 6 januari 2019 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92198 …
SHL

SHL-nykomlingen uppges ha klart med första nyförvärvet

Trots att det gått en smärre evighet sedan Oskarshamn blev klara för SHL så har det ännu inte droppat in något nyförvärv. Nu berättar Barometern att Västerviks back Emil Wahlberg ska till Oskarshamn.

Den 12 april kunde Västerviks-Tidningen berätta att Emil Wahlberg hade intresse på sig från SHL och det skulle vara från de tre smålandsklubbarna. Nu låter Barometern berätta att Wahlberg ska vara klar för Oskarshamn.

SKOLATS OM

Wahlberg, som tidigare spelat center i karriären men skolats om till back på senare år, gjorde sin poängbästa allsvenska säsong 18/19 med 24 (7+17) poäng. 29-åringen spelade med moderklubben Åseda fram till 2011 då han värvades av Vimmerby i Hockeyettan. Samma Vimmerby som Oskarshamns nye sportchef Daniel Stolt varit i tidigare.

Den här artikeln handlar om: