Sök
180220 Johan Fransson of Sweden during a training session during day eleven of the 2018 Winter Olympics on February 20, 2018 in Pyeongchang. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 91988 …
SHL

BOMBEN: Leksand ryktas landa OS-backen

Leksand ser ut att få en fin förstärkning inför SHL-återkomsten. Enligt nsd.se är Johan Fransson nära en övergång till Leksand.

Johan Fransson har i SHL representerat Luleå, Frölunda och Linköping. Men han har även spelat i KHL och NLA. De senaste fem säsongerna har 34-åringen spelat i Schweiz och de tre senaste för Genève-Servette.

Den mesta tiden av sin SHL-karriär har den trefaldige VM-spelaren tillhört Luleå och en återkomst dit skulle inte vara högst otrolig. Men nu låter nsd.se berätta att OS-backen från 2018 är nära SHL-nykomlingen Leksand.

Den här artikeln handlar om: