Sök
190322 AIK:s Justin Crandall under match 1 i Hockeyallsvenskans playoff mellan AIK och Leksand den 22 mars 2019 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / Cop 234 …
Nyheter

42 poäng – nu byter han allsvensk klubb

Björklöven presenterade idag sitt tredje nyförvärv inför nästa säsong. Justin Crandall hämtas, liksom Brian Cooper, från AIK.
— Jag är säker på att Per Kenttä kommer att ställa ett riktigt bra lag på banan, säger amerikanen i ett pressmeddelande.

Justin Crandall anslöt till Karlskrona från danska Esbjerg Energy inför den nyligen avslutade säsongen. När transferfönstret stängde valde AIK att shoppa loss den poängfarlige amerikanen.

FORTSÄTTER I BJÖRKLÖVEN

Det blev totalt 42 poäng under den allsvenska grundserien och nu meddelar Björklöven att den 27-årige forwarden kommer spela för dem nästa säsong.
— Justin Crandall gjorde en bra säsong i Sverige senast och är en spelare som har förmågan att alltid dyka upp där det händer saker i den offensiva zonen. Han är spelskicklig samtidigt som han också kan trycka dit puckarna, säger Björklövens sportchef Per Kenttä i ett pressmeddelande.

Crandall verkar peppad inför den kommande uppgiften.
— Det känns otroligt roligt att ha skrivit på för Björklöven och jag längtar till säsongen börjar.Jag är säker på att Per Kenttä kommer att ställa ett riktigt bra lag på banan och jag ska se till
att vara i mycket bra form när vi går på is i augusti.

Justin Crandall är det tredje nyförvärvet för Björklöven nästa säsong. Sedan tidigare har även backen Brian Cooper hämtats in från just AIK. Dessutom har man värvat forwarden Pontus Andreasson från Frölunda.

Den här artikeln handlar om: