Sök
Trevor Mingoia
SHL

Trevor Mingoia lämnar Rögle – på väg till ny klubb

Han gjorde stor succé till en början och förde tankarna till Olle Liss succé förr säsongen. Men nu lämnar Trevor Mingoia Rögle, och Sverige, enligt Kvällsposten.

Tidningen uppger att Trevor Mingoia i stället ska vara på väg till en klubb i Finland och nämner KooKoo som den troliga nya klubbadressen till kommande säsong. Parterna ska ligga i en slutförhandling om ett kontrakt.

Den 27-årige amerikanen inledde förra säsongen i Västervik men köptes sedan loss av Rögle, där han sprutade in poäng till en början. Till sist landade han på tolv poäng på 26 matcher i SHL och följde upp det med två poänglösa matcher i slutspelet.

I Västervik snittade Trevor Mingoia ungefär en poäng per match.

 

Den här artikeln handlar om: