Sök
Speltips Hockey

SHL-Svepet till fjärde finalen – två intressanta spel att rygga

SHL-Svepet görs inför slutspelets hetaste matcher av Dagens Spels hockeyexperter i samarbete med Hajper.com. Ikväll kommer två nya tips om du vill få lite extra spänning till Frölunda-Djurgården i final nummer fyra mellan lagen. 

SM-final 4.
Frölunda-Djurgården
Tisdag 30/4 kl. 20:00.

Det står 2-2 i matcher och den här finalserien står och väger. Vår känsla är att Frölunda har bra chans att skaffa sig matchboll genom att vinna i kväll.

De två inledande finalmatcherna som spelats här i Göteborg har slutat 5-3 och 5-2 till Frölunda. Vi tycker även att Frölunda gjorde en stabil bortamatch på Hovet senast, trots att det slutade med en 2-3-förlust. Ser man till första halvan av matchen så var Frölunda bättre och det är något att ta med sig till kvällens match.

Djurgården har haft svårt att besvara Frölundas intensitet i inledningen av de två senaste matcherna och det kan bli en avgörande faktor i kväll. Frölunda kommer sin vana trogen sätta en stenhård press från start och är inte Djurgården med på noterna kan det resultera i tidigt insläppta mål.

Vi lägger två spel hos Hajper.com:

1) Frölunda att vinna till oddset 1.95.

Frölunda har vunnit 16 raka tävlingsmatcher på hemmaplan och 15 av segrarna har tagits under ordinarie tid. Det är bra tryck i Scandinavium då det är 12 044 personer på läktarna och lita på att publiken kommer att ge hemmaspelarna energi i sitt spel. Det är för oss givet att ta ställning för Frölunda, dels för att spelet sett så pass bra ut som det gjort i den här finalserien och dels för att hemmaplansfördelen är viktig.

Vi spelar ettan med 200 kr till oddset 1,90 hos Hajper.com!

2) Period 1 – Vilket lag gör mål först?

Frölunda kommer att inleda matchen i ett högt tempo och Djurgården kommer att få slita hårt defensivt för att hålla nollan under de inledande tio minuterna. Ser man till de fyra finalmatcher som spelats så här långt har Frölunda tagit ledningen i tre av fyra matcher. I SM-final 1 som spelades här i Göteborg gjordes 1-0 efter 12:02 i första perioden. I SM-final 3 som också spelades här i Göteborg gjordes 1-0-målet efter 1:07 av första perioden. I den senaste matchen som spelades på Hovet gjorde Frölunda 1-0 efter 7:52 av första perioden. Det här spelet skulle alltså ha gått in i tre av de fyra inledande matcherna. Det finns inga yttre omständigheter som får oss att tro på ett annat scenario i kväll och då tycker vi att oddset 2,05 är intressant.

Vi spelar 150 kr på att Frölunda gör första målet i period 1 till oddset 2,05 hos Hajper.com.

Till Hajper här för att lägga din egen kupong!

Här är kupongen från Dagens Spel:


Spela ansvarsfullt | +18 år | Stodlinjen.se

Den här artikeln handlar om: