Sök
Aaron Palushaj briljerar i Örebro …
SHL

UPPGIFTER: Storstjärnan lämnar SHL för Schweiz

Han har kontrakt med Örebro över nästa säsong. Men det ser ändå inte ut att bli en fortsättning för Aaron Palushaj i klubben. Nu uppger schweiziska Blick att stjärnan är på väg till Davos.

Aaron Palushaj har två starka säsonger bakom sig i SHL med Brynäs respektive Örebro. Under den senaste säsongen i Örebro stod han för 28 poäng på 31 matcher innan en fotskada tvingade honom att avsluta säsongen i förtid.

Det kan ha varit det sista av vad vi får se av amerikanen i Örebro. Trots att han ska ha ett år kvar på kontraktet med SHL-klubben uppger schweiziska Blick att 29-åringen ska vara på väg till HC Davos, där bland andra Magnus Nygren återfinns.

ERSÄTTER RÖDIN?

Huruvida Palushaj har en out-klausul som gör det möjligt för honom att bryta kontraktet med Örebro framgår inte av texten.

Davos har i nuläget två utländska spelare under kontrakt efter att Anton Rödin lämnat klubben för en återkomst till Brynäs. Det är utöver Nygren även den finske centern Perttu Lindgren.

Aafron Palushaj, med 68 matchers NHL-erfarenhet i ryggsäcken, har svarat för 73 poäng på 82 SHL-matcher med Brynäs och Örebro.

Den här artikeln handlar om: